Despre noi

Firma GLOBALCHEM SRL - Bucuresti a fost infiintata in luna august 2001 si este o firma de Import-Export, distributie si comert. Aceasta a fost infiintata in ideea acoperirii unei nise din piata de asigurare cu materiale speciale strict necesare unor mari intreprinderi din zona constructiilor de masini si industriei de aparare.

Din anul 2001 si pana in prezent, GLOBALCHEM si-a dezvoltat si consolidat relatiile cu mai multi parteneri externi si interni, cu care colaboreaza fructuos, devenind si distribuitor oficial pentru o parte din ei.

Sunt de notat colaborarile solide cu firmele HellermannTyton - Austria, EFFBE - Franta, Fenolit - Slovenia, Wacker - Germania, Lopigom - Italia, Zanini - Italia, Reto Iten - Elvetia si altele. Pe plan intern, colaborarile sunt foarte bune si de lunga durata cu intreprinderi precum Automecanica Moreni, Uzina Mecanica Plopeni, Uzina Mecanica Mija, Carfil - Brasov, Metrom - Brasov , AEM - Timisoara, Oltchim - Rm. Valcea, Aeroteh - Bucuresti, Wirquin - Bucuresti, Santierul Naval DAEWOO - Mangalia si altele.

Gama de materiale distribuite si comercializate este foarte larga, de la materiale pentru industria constructoare de masini, electronica, electrotehnica, auto, pana la garnituri diverse, inele, membrane cauciuc, masini si piese de schimb pentru industria tigaretelor, etc.

Desigur, puteti apela cu incredere la firma noastra pentru orice problema legata de asigurarea cu materiale a societatilor dumneavoastra si va asteptam cu orice cerere in acest sens.

ing. Stefan Ignatescu - Administrator

Hellermann Tyton Wacker Scholtz & Jeckel EFFBE Lopigom